Gratis kurs i bruk av nettbrett og smarttelefon

Er du nybegynner på nettbrett eller smarttelefon – eller kjenner du noen som trenger hjelp til å komme i gang? Ordføreren inviterer, i samarbeid med Telenor, til TRE gratis kurs for innbyggere i Lenvik kommune. Her får alle både relevant veiledning, inspirasjon og rikelig med tid til å prøve selv.

Opplegget er en del av arbeidet med digital strategi i Lenvik kommune, og Telenor har lang og bred erfaring i lignende opplegg andre plasser i landet.

Kursene er for innbyggerne i Lenvik kommune, og det er begrenset antall plasser. Det er Telenor som er teknisk arrangør, og de har med seg egne veiledere, i tillegg til elever fra medielinja på Senja vgs.

De tre kursene gjennomføres i kommunestyresalen i Lenvik rådhus på dagtid 26. og 27. oktober, med start kl 12.30, kl 09.00 og 12.30. Varighet er 3 timer.

Påmeldingsfrist SNAREST eller til maks-grense er nådd. Det er bindende påmelding.

Kurset er todelt:
Teori - muligheter og opplæring i basisfunksjoner:
• Slik kommer du i gang med nettbrett og smarttelefon.
• Bli kjent med Facebook og apper
• Nyttige app’er i hverdagen og på jobb

Praksis - egentrening med veiledning av kurshjelpere:
- Laster ned apper som passer dine interesser.
- Bruk av kamerafunksjonen ta, lagre og dele bilder.

Det legges opp til en uformell stemning med stor takhøyde for å stille spørsmål om alt man måtte lure på.

Påmelding skjer via Telenors sider (bruk valget "åpent kurs")

Trenger du hjelp for påmelding, vennligst ta kontakt med kundetorget på tlf. 77 87 10 00.

Ordfører Geir-Inge Sivertsen og Telenors Ivar Sorknes ønsker alle interesserte velkommen!
Ivar og Geir-Inge