Forskningsdagene er i gang

Forskningsdagene i Midt-Troms er i gang, og temaet i år er MAT. Menyen er rikholdig, med mange spennende arrangementene rundt om i kommunene i Midt-Troms.

Kommunene Berg, Lenvik, Torsken og Tranøy har gått sammen om å arrangere et seminar med fokus på sjømatnæringen. Seminarets formål er å være en informasjonsarena for viktige spørsmål rundt muligheter og utfordringer innen havbruk og fiskeri. Sjømatseminaret arraneres i Kunnskapsparken på Finnsnes, mandag 21. september

Les invitasjonen til "Sjømat i fokus"

Les programmet til "Sjømat i fokus"

24. september står poteten i fokus, og da får du vite alt du trenger (og mere til) om jordens allrounder. Arrangøren sender arrangementet ut til digitale senter rundt om i kommunene i hele Troms, og til alle sine studiesteder via videokonferanse.

Les invitasjonen til "Ti fold - alt du trenger å vite om poteten"

Se det komplette programme for Forskningsdagene i Midt-Troms