MiniArctic starter klokken 10.00

SNN Mini Arctic Race er et sykkelritt for barn og unge i forbindelse med Arctic Race of Norway. Rittet på Finnsnes starter klokken 10.00, ikke 10.30, som tidligere annonsert.

Siden 2013 har Sparebanken Nord-Norge arrangert sykkelritt hvor over 4 000 elleville barn har deltatt. 15. august gjennomføres barnerittet på Finnsnes.

Barnebyen spanderer sykkel i form av et gavekort på 2.000 kroner i hver av de fire klassene rittet er inndelt i. Gavekortene vil bli trukket ut blant deltakerne. Presentasjonen av gavekortvinnerne vil skje under familieshowet på Valen, som finner sted mens syklistene i hovedrittet sykler på Senja.

Det er satt opp shuttlebusser, som skal bringe folk til og fra sentrum hele rittdagen. Bussene tar imidlertid ikke med sykler. Vi har derfor fått til følgende løsning: Vi har lånt en del av parkeringsanlegget til Coop Extra på Finnsnes - «Domus-garasjen» - til oppbevaring av sykler fra fredag ettermiddag og frem til lørdag kveld. For de som har mulighet til det, kan sykler bringes inn fra fredag klokken 17.00 og frem til klokken 23.00. Fra lørdag klokken 07.00 kan syklene hentes ut.

Selv om garasjen vil være låst mellom fredag klokken 23.00 og lørdag klokken 07.00, må hver enkelt låse sin sykkel da vi ikke kan ta ansvar for eventuelt tyveri.

I Barnebyen ønsker vi svært gjerne at det skal myldre av barn, og oppfordrer derfor alle barn fra tre til 12 år om å delta. Det ligger an til at TV2 skal filme hele løpet og bruke innslag i den 5-6 timer lange direktesendinger som går til cirka 180 land. Her er det bare å tråkke til!

Sparebanken ønsker mest mulig forhåndspåmelding, med det er selvsagt også mulig å melde seg på ved start på rittdagen.

Påmelding SNN Mini Arctic Race