Kulturprisen 2019

Under Lenvik kommunes siste kommunestyremøte 12. desember, deles også kommunens siste kulturpris ut. Fristen for å foreslå kandidat er 8. november.

Kulturprisen for Lenvik kommune tildeles enkeltpersoner eller foreninger innenfor Lenvik kommune som har gjort en særlig fortjenestefull innsats innenfor det lokale kulturliv.

Formannskapet vedtar hvem som skal motta kulturprisen. Selve utdelingen skjer i starten av årets siste kommunenstyremøte. Dette er også det siste kommunestyremøtet i Lenviks historie.

Selve prisen er på kr. 10 000,-, samt ett perosnlig diplom som forteller om tildelingen.

Fristen for å komme med forslag på kandidater er 8. november 2019.

Les om tidligere års vinnere og hvordan du foreslår kandidater til den siste kulturprisen som deles ut i Lenvik kommune på knappen under..

Kulturprisen