Strandryddeaksjonen 2018

Nå starter ryddeaksjonen i Midt-Troms. Ta ansvar og rydd stranda for herreløst avfall i ditt nærmiljø. Vi håper på et stort engasjement om strandrydding, innsamling av plast og avfall, til beste for vårt felles miljø. Det vil bli utplassert containere i det fleste bygder i kommunen.

Lenvik kommune deltar også i år i det interkommunale samarbeidet om strandrydding. Det er Senja Avfall som har fått prosjektmidler og koordiner dette arbeidet, og samarbeider med kommunene i vår region om innsamlingsaksjonene.

Alle kan bidra, men spesielt oppfordres lag og foreninger å engasjere seg.

I Lenvik kommune er det i år Thomas Stokke (Tlf. Mobil 903 65 350 ) som er innsamlingskoordinator for kommunen. Han kan kontaktes for å registrere ryddelag og få tildelt område og få mere informasjon

Det er ønskelig at ryddelagene tar bilder før og etter ryddeaksjonen, og spesielt bilder av samlet avfall.

Restavfall i container og metall/jernavfall plasseres ved siden av container.

Det vil bli satt ut containere til følgende steder og dato:

STED

TIDSPUNKT

Husøy v/kaia

fredag 4. mai

Lysnes v/kaia

Tennskjær v/kaia

mandag 14.mai

Botnhamn v/kaia

Russevåg

Olderhamna

mandag 7. mai

Vågan

Aglapsvika v/stranda

Gibostad v/kaia

Kårvikhamn

Sultindvik

Ytre Årnes

Grasmyr grendehus

mandag 14. mai

Dato og plassering kan endres etter behov.

Alle containere vil være merket med Strandrydding 2018